17.-19.5.2024 Víkend pod plachtami Cena: 500.-

02.06.2024 20:59

Zavítali jsme již podruhé se svými čtyřmi katamarány na základnu vodních skautů k v. n. Seč. V sobotu dopoledne jsme postavili katamarány a nafoukli rafty. Starší si vyzkoušeli plachtění a manipulaci s takeláží, menší se na raftech podívali na opuštěný ostrov. 

Po obědě a krátkém dešti  se nové posádky plavidel vydali na velkou honbu za pokladem! Museli navštívit deset stanovišť s úkoly, díky kterým nakonec získali indicie - kolik kroků a kterým směrem od středu ostrova je poklad zakopán. Všem se podařilo úkoly splnit a následně poklad najít! Po večeři u ohýnku každý sdílel s ostatními, co se mu na hře nejvíce líbilo. 

Po setmění navštívili malí ve dvojicích hrad Oheb se strašící bílou paní. Velcí ho navštívili po nich, cestu podnikli na katamaránech a na hradě byli kromě bílé paní strašeni i svými schovanými kamarády.

Nedělní ráno jsme čas deště využili k týmové hře Riskuj! Někteří namáhali své hlavičky, někteří své svaly a někteří se smáli. Před balením, úklidem a odjezdem si také malí vyzkoušeli naše katamarány, velcí si mezitím vyzkoušeli pitstop.

Někteří se vrátili společně vláčkem, někteří se zajeli podívat na naši táborovou louku… je krásná, ale něco jí chybí… budou to Krakeni! Moc se na tábor těšíme a doufáme, že to tak máte i Vy.